Bijuteriile Less is more este singura regula atunci cand vorbim despre bijuteriile care sunt purtate la costumul de afaceri. Iar statutul lor legendar a fost recunoscut cand ingerii Victoria's Secret au primit propria lor stea pe Walk of Fame. Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: Adorabilele buline Va mai aduceti aminte de cum arata Audrey Hepburn in Mic Dejul la Tiffany , in 1950, imbracata intr-o rochita adorabila cu bulinute? Nimic mai feminin, mai delicat si sofisticat pentru tendintele modei 2013! Deja clasicele imprimeuri in alb si negru cu buliniute minuscule revin in forta pentru un look de o eleganta care sa taie respiratia! Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: paiete aurii pentru un look de diva 13. in 1925 el a fost nevoit sa-si inchida casa de moda.

Sandale Colorate

Sandale Roz Daca ai fost prin magazine in ultimul timp, sunt sigura ca ai observat muuuulte perechi de pantaloni scurti din diferite materiale si cu diferite cusaturi si modele! Nici ca ti-ar fi Primavara aceasta, un look deosebit poate fi asigurat daca porti o Nu conteaza din ce este facuta sau ce aplicatii are. Avand initial doar culorile albastru si a b, acest costum a cunoscut toate asocierile de culori si toate formele de pantaloni (lungi scurti, largi etc. http://WWW.Sandaledama.ro Tot razboiul e responsabil pentru extinderea tricotajului manual.

Sandale Dama

O esarfa eleganta (eventual din matase) poate suplini lipsa unui colier pretios. Nu degeaba mamele grijulii si bine intentionate isi invatau fetele sa se uite intotdeauna cu atentie la pantofii potentialelor partide. Sandale Colorate Bineinteles, eclectismul creatoarei se observa si aici: matasea si catifeaua sunt ingenios combinate cu pielea de sarpe si cu cea intoarsa. Recent, fabricantii au relansat pe piata aceasta crema ambalata in vechile cutii. SandaleDama.ro

Sandale Negre Cu toata varietatea sa, portul popular romanesc are o uimitoare unitate, comparabila cu aceea a limbii romane si a traditiilor populare romanesti, unitate usor recognoscibila atat in Ardeal, Banat, Crisana, Maramures, cat si in Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia sau in Basarabia, Bucovina ori Banatul Sarbesc. Prezentata in 1989 la Paris, aceasta veritabila opera de arta a fost conceputa de Helene Gainville; avea bijuterii realizate de Alexander Reza si mici diamante montate in platina, raspandite pe toata suprafata materialului. Nu putem admite ca motivul acestei inlocuiri ar fi fost, dupa cum spun unii, doar felul in care isi tinea fusta o spalatoreasa zarita de el pe strada. Continutul original doar aici El trebuie sa transmita ideea de putere, seriozitate si sigu-ranta.

A devenit mult mai important sa o avem cu orice pret. Dar ce spuneti de o rochie marimea XXXXL (numarati bine!), purtata de un manechin cu talia de viespe ? Pare grotesc? Nu, daca designerul este Rei Kawakubo, cunoscuta si ca Doamna Comme des gartons . Conteaza mai ales personalitatea.

Botine cu platforma Credem ca la eleganta clasica nu se va renunta niciodata... Este cert ca multe piese de imbracaminte vorbesc despre cel ce le poarta. John Steinbeck, laureat al Premiului Nobel pentru literatura, consticnt de faptul ca se pot afla multe despre un om dupa felul in care isi poarta palaria, descrie astfel palaria purtata de un personaj din povestirea Perla: "Nu pe spate sau intr-o parte ca un om nechibzuit, necasatorit sau iresponsabil, si nu turtita cum ar fi purtat-o un om in varsta, ci inclinata un pic inainte ca un semn de agresivitate si seriozitate si vigoare."Mai multe pe botinecuplatforma.ro/

 

Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: Sclipiri metalice si Nu stim daca va mai aduceti aminte de epoca nebuna a modei disco

 

Cazul lui Janine era cel mai evident (cu toate ca ea nu prea facea aluzii, lua de-a gata). Mocasini Barbati Astazi ni se pare straniu sa nu gasim nici o diferenta intre hainele de vara si hainele de iarna, dar obiceiul era de a se suprapune mai multe haine in perioadele reci. Confectionata in general din panza albastra, ea se oprea deasupra gambei sau la jumatatea coapsei. Intra aici acum

Pantofi Barbati Lux

Pantofi Barbati Eleganti Plecand de la apetenta Americii pentru sport, manifestata prin anii '80, si de la nevoia implicita de haine confortabile, Kors a ajuns sa-si defineasca stilul drept casual elegant. Maroul, griul sau rosul inchis se numara si ele printre culorile la moda in aceast an. Mai multe informatii aici Lady likeSigura pe ea, cu un aer usor arogant, cu o gravitate a vocii care ii confera autoritate, Liz Hurley este de departe imaginea englezoaicei perfecte.

Pantofi Barbati Online Pop-artul este curentul cel mai puternic in epoca. Cata vreme vedetele noastre nu prea apar pe listele de PR ale marilor case de moda, sistemul vreau si eu pentru o seara functioneaza doar pe plan local si intr-o foarte mica masura. Siteul meu Doar la tara si in timpul calatoriilor isi puneau palarie. Acest tip de costum de baie este prezentat de Amanda Wakely, Carmen Marc, Dsquared, Herve Leger si Max Azria.

Femeile mai sobre, care prefera fata misterioasa a lucrurilor, prefera moscul. Nu trebuie sa uitam ca la promovarea acestor noi nume a contat foarte mult si sustinerea, fara precedent, venita din partea revistelor de moda. Pantofi Casual Barbati Pretul sau nu este exagerat daca este din piele. in plus, are ceva special: acea atitudine degajata care ii insenineaza privirile si ii deseneaza un zambet larg pe buze. Continutul original

Umeri mai mari, mai mult succesAnii '80 formeaza decada in care femeile au reu

 

Sandale Albastre in fata atitudinii generale, Regina Elisabeth a Marii Britanii decide sa-i acorde Ordinul Imperiului Britanic pentru (sic!) Servicii aduse modei . Profeta stilului Fara o personalitate cool, aparitiile ei vestimentare n-ar fi facut furori in randul maselor de tinere care doresc sa-i copieze stilul. Cauta mai mult Asa ca, daca doriti sa faceti o plimbare cu o masina decapotabila, cu o esarfa la gat, trebuie sa aveti neaparat si o pereche de ochelari.

Seara, toata lumea iese in oras. E aproape incredibil cum o simpla afacere cu lenjerie intima s-a transformat intr-un succes mondial si a declansat o isterie nationala in randurile americancelor, pentru inceput, apoi si intr-ale europencelor. Pantalonii scurti au umplut podiumurile intr-o varietate de stiluri si culori.

Acum sunt - Se poarta sacourile paspoalate. Am sa-mi pun ciorapi de matase si pantofi cu toc inalt! in camera asta am sa fiu femeie, nu tovarasa!in Europa, unde totul se masoara, frumusetea a fost transpusa in marimi si formule. Si chilotul cu talie joasa este in tendinte, la fel si sutienul triunghiular. Manastirile in care erau crescute tinerele fete au adoptat acelasi obicei.

Sandale Dama Ceea ce adunase ea depasea incredibilul. Urmeaza succese peste succese si primeste alte patru nominalizari la Oscar pentru Sabrina, The Nun's Story, Breakfast at Tiffany's si Wait Until Dark. Sursa aici Dintr-o mie de printuri .

Ea da nastere unei noi expresii in moda: haina atemporala , haina universal valabila, care poate fi purtata in orice epoca istorica. Sandale Cu Toc Mic De aceea ele au primit astazi un caracter insolit, ceea ce este, probabil, departe de vointa fondatorilor Ordinelor, care au cautat sa-i sustraga pe calugari vanitatii costumului si sa-i dizolve in masa populatiei. Printre acestea se afla si fotografiile cu colosalele statui sovietice, marturii ale stalinismului. Siteul original

Sandale Argintii

Sandale Cu Toc - Parul este lung, scurt?- Oricum, dar trebuie sa aiba un aspect sanatos. Din pacate, intelegerea a durat mai putin de 10 ani, fiindca starletele i-au refuzat serviciile. Echivalentul sau ar fi dupa bunul plac, destins, desi aceste cuvinte nu sugereaza cautarea, inseparabila de o notiune reusita. Mai multe aici Si tot acest demers, numai si numai de dragul femeii, maiestuoase si misterioase, care se intrevede printre faldurile rochiei cand asemenea unui trandafir negru, de o eleganta gotica, cand extrem de diafana, cu o silueta dantelata inspirata din epoca medievala, intotdeauna tacuta, niciodata ostentativa.

Pornind tot de la material, Miuccia a creat pentru prietenele ei artiste ( vechea mea garda , cum le numeste ea cu nonsalanta acum) o linie plina de fantezie si originalitate. Models on topDaca anii '80 si '90 au revolutionat moda si au dat nastere unor personaje celebre in bransa, incepand cu noul mileniu, businessul de fashion a luat o turnura diferita. Ca urmare, micuta Stella n-a fost niciodata inconjurata de o armata de bone, a urmat scoala publica si, de cate ori avea nevoie de bani, lua cu imprumut de la parinti si era obligata sa-i returneze la o data precisa.

 

La fel va proceda, in secolul nostru, Chris- tian Dior cu corsajele pe care le va crea. Chiar daca si ea se opreste cu tivul deasupra genunchilor, tot ceea ce a creat respira un aer de cumintenie dusa la paroxism. Camasi Barbati Ieftine O echipa pe care aproape nimeni nu o are la indemana. Hainele reflecta, pe de o parte, eleganta rafinata a Germaniei postbelice - sacourile au umeri drepti, sunt cambrate si marginile lor nu se suprapun, fiind prinse pe talie cu centuri fine, palariile si bascurile au forme simple si dimensiuni reduse, dand volum coafurii - pe de alta, rafinamentul culturii chineze, in imprimeuri florale delicate, linii simple si gulere cuminti, tunica, si, nu in ultimul rand, splendoarea glamour a New York-ului nonconformist, ce iubeste materialele pretioase, stralucirea, manusile, voalul, tulul si dantela. Text sursa

Dar, ca si anul trecut, din nefe-ricire pentru mine, doamna Westwood a preferat sa prezinte din nou la New York, cu toate blestemele Consiliului Modei, disperat ca pierde un nou nume in fata Americii. Camasi Barbati Cambrate Exista chiar si o revista (chiar daca e mult spus) de moda, Ana Gabriela. Sunt nume cunoscute, ale unor femei si mai cunoscute, dar si ale unor . Pagina mea

Camasi Barbati Slim

Camasi Barbati Elegante Aceasta implicare totala a dat nastere unui adevarat curent in lumea modei mondiale. Culorile erau acordate cu florile anotimpului respectiv. Sursa la adresa La interviul de admitere a vorbit despre pasiunea sa pentru palarii, fara sa fie sigur ca va fi in asentimentul comisiei, insa a nimerit la tinta: tocmai intentionau sa infiinteze un curs dedicat palariilor, asa ca l-au luat de cobai.

cameleon. Camasi Cambrate Barbati Chloe este expertul numarul 1: legat de o banda, un banal costum de baie cu un slit taiat pana aproape de sex va transforma pe oricine intr-o nimfa fara precedent in peisaj. Vor clona rochiile unor designeri din muzeul virtual al modei cu usurinta cu care astazi facem copii xerox. Legatura catre articol Este momentul experimentelor - artistii, designerii, regizorii, muzicienii, arhitectii, scriitorii refac lumea dintr-o noua viziune, aceea a generatiei provenite din baby-boomul care a urmat celui de-al doilea razboi mondial, cea crescuta cu setea pacii si ajunsa la maturitate in plin Razboi Rece.

Dar, pentru a reusi aceasta performanta, cainele trebuie sa fie dresat sa recunoasca acest miros. Poate ca tocmai de aceea a prins foarte bine. Axat pe moda estica, Arkadius a creat un decor si o atmosfera porno- -idilica (baloti de fan amintind de decorurile filmelor Cicciolinei) in care totul este permis. Femeile si barbatii nobili purtau si tunica, inchisa sus si ornata cu modele geometrice.

 

Hard Candy nu este singura lovitura artistica pe care se pregateste s-o dea, pentru ca provocarile din viata reala nu se mai rezuma doar la muzica. Camasi Barbati Maneca Scurta Faptul ca se pot purta cu cele mai diferite haine si se potrivesc aproape cu toate stilurile, face din comozii balerini o algere desteapta in moda 2012 Tocurile stil wedge pot fi purtate in orice moment al anului, dar devin cu adevarat foarte populare in timpul lunilor de vara. Penele. Intra pe urmatorul site

Sandale Reduceri

Vand Haine n. Mai mult, fiecare femeie a tinut sa aiba, de sarbatori, indeosebi la hramul bisericii din sat, ceva deosebit. Mai multe sfaturi pe site in picioare, evreii purtau sandale.

- Tendinte iarna 2007/2008 Podiumurile au aratat ca in primavara-vara 2009 coafurile capata volum, fie ca vorbim de volum executat cu foehnul, fie ca este vorba de taparea parului. Rochii Casual BalenciagaMaestrul couturierilorPrin anii '60 obisnuia sa se spuna ca, atunci cand o femeie in Balenciaga intra intr-o incapere, toate celelalte femei dispar. Desi vorbeste timid limba engleza, Sasha este o adevarata artista, impatimita a picturii pe care o practica in apartamentul ei din Brooklyn, noua gazda a frumoasei rusoaice care picteaza atat de bine, incat unul dintre portretele realizate i-a fost expus la o galerie din Paris. Intra ! Carourile sunt in trendul toamnei, orict ar fi de mari.

 

Genti Piele Naturala Dama Asadar, am pus cap la cap cateva sfaturi pentru alegerea unei rochii de revelion si va prezint mai jos optiunile vestimentare pentru Stiu ca va intrebati Cu ce sa ma imbrac de revelion? si tocmai de-asta am decis sa va dau o mana de ajutor in aceasta privinta. Coafurile de lungime medie, ondulate arata bine si adauga feminitate acestui tip de corp. Intra pe urmatorul site Daca ai cateva kilograme in plus este indicat sa-ti orientezi atentia asupra costumelor de baie dintr-o singura bucata, care lte fac sa pari mai supla.

Geanta Piele Intoarsa

Ele nu vor face decat sa iti scoata in evidenta burtica. Genti Firma Pulovere pe gat, aproape transparente, dar extrem de calduroase si, ca un semn suprem de cochetarie, margele ping-pong care sa intregeasca tinuta. Noi facem haute couture, ei fachaute couture, nimeni nu face haute coutureCata magie poate genera ideea haute couture-ului. Mai multe de citit aici

Genti Plic Online Si femeile erau excentrice: manecile au devenit colante, centurile erau plasate sus si bine stranse. De unde vin palariile?Nascut in 1967 intr-un sat din Irlanda, micul Philip si-a petrecut copilaria, alaturi de cei opt frati, intr-o casa din vecinatatea bisericii. Intra pe acest site Ceea ce, in pofida spuselor scriitorului John Fowles despre cinema-tografie si televiziune, nu este decat un argument in plus pentru studierea evolutiei mentalitatilor, inclusiv in sala de cinema.

 

Modelele din satin cu guler redingota sunt ideale pentru o petrecere. Camasi Cambrate Barbatesti Moda romaneasca se afla astazi intr-o zona in care profesionalismul se ciocneste de amatorism. Singura si importanta. Mai multe de citit pe siteul nostru

Camasi Barbati Negre

Acest artificiu muta privirile catre trunchiul si umerii Daca ai sanii mici, opteaza pentru sutiene cu push-up si modele de decolteu rotund, patrat sau in V, ins anu exagera. Camasi Barbati Negre Asta este, moda se schimba repede, iar noi trebuie sa ne adaptam daca vrem sa ramanem in tendinte. Cum spunea John Fowles, ,. Click pe website Este bine cunoscut faptul ca astazi marile case de moda nu mai supravietuiesc din creatiile lor vestimentare, ci din vanzarea de parfumuri.

300 USD - varianta casual - si 5000 USD cea glamour, acoperita cu matase brodata. Asadar a transformat afacerea cu lenjerie intr-una de moda, domeniu atat de atractiv. Camasi Barbati Business Aranjeaza-ti parul pornind din fata spre spate: in acest mod te vei putea ocupa de toate firele obraznice care nu vor sa stea in coada. Modelele de costume de baie pentru vara aceasta sunt inspirate de Se poarta costumele din doua piese, cu sutienul legat dupa gat. Articol sursa

Ramasa orfana la sase ani, ea a fost crescuta intr-o manastire de maici, dupa care a plecat la Paris. Un omagiu adus tuturor meselor din lume si mai ales la ceea ce se intampla pe ele: bautul cafelei, luarea cinei sau altele. Pasionat de istoria costumelor, de valorile epocilor trecute, de tot ceea ce era deja inventat, acesta a avut ocazia de a inova si de a reda viata unor piese iesite din moda.

 

Posete Genti Piele Si faza urmatoare stii ce-am sa fac? Am sa fac rost de-o rochie adevarata de femeie si-am s-o port in locul pantalonilor astora nenorociti. Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: Carouri contrastante in tabla Nu stim daca designerii de la Louis Vuitton, Marc Jacobs si Balmain au in comun si pasiunea pentru sportul mintii, insa cert este ca au avut toti aceeasi idee: de a transpune pe haine tabla de sah. Un exemplu de cercei nepotriviti pentru o astfel de tinuta sunt cerceii plini de inimioare sau de semna zodiacale. Doar pe site Poate tot dintr-o motivatie igienica s-a mentinut si vechiul obicei - semn de respect - de a nu se prezenta unei persoane un obiect tinandu-l in mana, ci doar pe un evantai sau pe palmele acoperite cu manecile hainei.

Genti Plic Online in cazul in care doriti sa purtati altceva decat rochii, puteti alege o pereche de colanti pe care sa-i combinati cu o bluza cu paiete. O haina Mugler este conceputa ca un costum de teatru sau cinema, si de aceea prezentarile ingeniosului designer beneficiaza intotdeauna de o coregrafie atent gandita, in genul music-hallurilor coregrafiate de Busby Berkeley. Vezi pe site De aceea, un gomaj si un autobronzant de cateva ori in saptamana precedenta ar fi alegerea ideala.

Genti Frumoase

Accesorii Femei Online 55, codul eleganteiAnul 2005 a marcat una dintre cele mai importante aniversari Chanel. Ma asez cuminte la coada si din nou aflu o gramada de informatii pe gratis: cum a fost batuta Naomi de una dintre colege la o prezentare, cat sunt reducerile la Marks & Spencer. Alte idei pe link Pliseurile par sa fie considerate un trend de luat in seama. Barba, taiata scurt sau oval, mai scurta la atenieni decat la spartani, a disparut pe la sfarsitul secolului al IV-lea Sclavii si atletii isi radeau barba si capul.

Cuarturile transparente Si pietrele semipretioase albastre sunt in trend in sezonul primavara-vara 2007. Geanta Voiaj Dama Londra: o alta capitala a modeiGood boys go to Heaven, bad boys go to London. 1989-l999Dupa ce ani de zile am purtat si inghitit negru si gri pe banda rulanta, revolutia a adus in decorul meu cotidian CULOAREA. Pagina mea Doamnelor si domnilor, anul acesta se poartaaaa: sticla , anunta si un mucalit la finalul show-ul lui Antonio Berardi.

Genti Voiaj Ieftine Desi nu se potrivesc oricui (pot parea demodate pe corpul unei femei daca nu sunt croiti cum trebuie), pantalonii scurti fac valuri in acest sezon. Lor li se aplica elemente ce le vor moderniza si le vor aduce aproape de epoca noastra. Dupa ce filmele erau distribuite, stilurile respective erau imediat copiate de catre fabricantii in serie. Pentru mai multe va rog sa intrati aici Suna cunoscut, mai ales deoarece se pare ca ei au accelerat pedala dragostei inspre zvonurile de casatorie; fireste, Kate este cea care 1-a cerut de sot! Daca si mult speculata nunta va fi cel putin la fel de halucinanta precum i-a fost aniversarea celor 34 de ani din ianuarie - pe durata a 34 de ore salbatice, corespunzatoare anilor impliniti - nu putem decat sa ne asteptam la o nunta ca-n povesti, adica de trei zile si trei nopti, urmate, bineinteles, de tonele de hartie aferente comentariilor post-nuptiale.

Cateva piese vestimentare din anii 60 si 70 aveau imprimeuri cu personaje din desene animate si puteau fi foarte bine asortate cu acest tip de cercei. Magazin Online Genti Dupa aceste eficace bariere ridicate de costum, asistam astazi la o democratizare a imbracamintei, multe semne distinctive disparand, mai ales dupa Al Doilea Razboi Mondial. Acesta va sti sa tina cont de tipul parului si al fetei tale. Aici

Cu totii au sprijinit-o pe Consuelo in indrazneata misiune de salvare a vechii afaceri printr-una noua, contemporana, moderna si extrem de solicitanta. Miscarile ecologiste au inceput sa-si spuna si ele cuvantul in moda. Toate literele erau la fel, asa ca am inceput sa le mai schimb pe ici, pe colo , spre disperarea profesorilor care nu intelegeau ce are eleva Vivienne Isabel Swire cu sistemul de invatamant britanic.

 

Exista si exceptii: Ines de la Fressange, muza lui Lagerfeld, care a atras atentia in primul rand prin stilul ei, plin de sic, de a se imbraca. Ea era un obiect pretios ce corespundea intocmai ideii pe care barbatii occidentali o aveau despre femeie si asta, culmea, cu acordul si cu participarea ei. rezultatul? O schimbare radicala. Tinutele de seara sunt Silueta este inconjurata de o curea mai subtire sau mai groasa.

Daca va continua tot asa, visul de aur al Consiliului Britanic al Modei va deveni, intr-un final, realitate. De asemenea, rochia lunga, gogosar , decoltata si stransa sub bust, din organza, este potrivita unei petreceri de vara. Paris se despartise de Rick Solomon - cunoscut prin relatia lui cu Shanon Doherty, dar si prin cea ulterioara cu Pamela Anderson - cand acesta s-a facut vinovat de distributia ilegala a unei filmari intime cu ei doi, fapt pentru care Paris 1-a si dat in judecata. Kiltul sau pantalonul cu talie foarte joasa, pantoful de sport cu platforma, o reinventare a liniei lansate de Vivienne Westwood, geanta mare, purtata pe un singur umar, toate acestea induc o nota accentuat feminina in cazul barbatilor.

Camasi Barbatesti Braiconf

Camasi Barbatesti Sport Faptul ca ea poate prefera confortul li se pare mai intotdeauna scandalos. Botina abia se mai zareste de sub fusta lunga, care matura tot ce intalneste in cale, iar poseta minuscula respecta imaginea pungii de tutun a stra-stra-stra-stramosilor. Click pe link Uneori ea era completata de o gluga si, pe deasupra, de o casca de fier cu placa protectoare pentru nas.

Doamnelor si domnilor, anul acesta se poartaaaa: sticla , anunta si un mucalit la finalul show-ul lui Antonio Berardi. Poate o celebritate pe care o placi si are o forma similara a corpului cu a dumneavoastra. Camase Barbati A fost chiar si la Manto- va pentru a i-l arata celebrului bijutier Benvenuto Cellini! Si nu e vorba doar de vanitate si orgoliu, caci se pare ca oamenii Renasterii au facut o adevarata pasiune pentru pietrele pretioase. Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg detine peste 350 de piese unice in lume, lucrate manual, din aur si din pietre pretioase (Faberge a creat si parfumul Brut, special pentru tarul Nicolae al II-lea). Intra aici acum

Look-ul militar este foarte chic in aceasta iarna. Camasa Casual Barbati Gentlemanul coutureI se poate spune astfel pentru ca Hubert de Givenchy a fost, timp de 43 de ani, propovaduitorul unui stil elegant, sculptural, pur, foarte proaspat, si care a creat dependenta. Atunci il castig cu siguranta. Mai multe sfaturi pe site Pentru o zi insorita de primavara, se poate alege o rochie cu elemente florale portocalii si negre, iar pentru o petrecere, cea mai potrivita ar fi rochia rosie cu decolteu amplu, care va poate aduce cu usurinta Senzationalul si ineditul vin in acest sezon de la John Galliano, care sparge tiparele cu o colectie foarte pretioasa, de inspiratie asiatica, in nuante stridente si cu taieturi complicate.

Femeile purtau o fusta lunga pana la glezne, necusuta, tinuta pe corp de un cordon. Un accent important se pune pe accesoriile pe care va decideti sa le purtati. Lata, cu cristale, subTire, colorata, indiferent de forma, culoare, material. Caci sexul, pus la loc de cinste, influenteaza vestimentatia destul de puternic.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All