Bijuteriile Less is more este singura regula atunci cand vorbim despre bijuteriile care sunt purtate la costumul de afaceri. Iar statutul lor legendar a fost recunoscut cand ingerii Victoria's Secret au primit propria lor stea pe Walk of Fame. Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: Adorabilele buline Va mai aduceti aminte de cum arata Audrey Hepburn in Mic Dejul la Tiffany , in 1950, imbracata intr-o rochita adorabila cu bulinute? Nimic mai feminin, mai delicat si sofisticat pentru tendintele modei 2013! Deja clasicele imprimeuri in alb si negru cu buliniute minuscule revin in forta pentru un look de o eleganta care sa taie respiratia! Tendinte in moda Primavara-Vara 2013: paiete aurii pentru un look de diva 13. in 1925 el a fost nevoit sa-si inchida casa de moda.

Sandale Colorate

Sandale Roz Daca ai fost prin magazine in ultimul timp, sunt sigura ca ai observat muuuulte perechi de pantaloni scurti din diferite materiale si cu diferite cusaturi si modele! Nici ca ti-ar fi Primavara aceasta, un look deosebit poate fi asigurat daca porti o Nu conteaza din ce este facuta sau ce aplicatii are. Avand initial doar culorile albastru si a b, acest costum a cunoscut toate asocierile de culori si toate formele de pantaloni (lungi scurti, largi etc. http://WWW.Sandaledama.ro Tot razboiul e responsabil pentru extinderea tricotajului manual.

Sandale Dama

O esarfa eleganta (eventual din matase) poate suplini lipsa unui colier pretios. Nu degeaba mamele grijulii si bine intentionate isi invatau fetele sa se uite intotdeauna cu atentie la pantofii potentialelor partide. Sandale Colorate Bineinteles, eclectismul creatoarei se observa si aici: matasea si catifeaua sunt ingenios combinate cu pielea de sarpe si cu cea intoarsa. Recent, fabricantii au relansat pe piata aceasta crema ambalata in vechile cutii. SandaleDama.ro

Sandale Negre Cu toata varietatea sa, portul popular romanesc are o uimitoare unitate, comparabila cu aceea a limbii romane si a traditiilor populare romanesti, unitate usor recognoscibila atat in Ardeal, Banat, Crisana, Maramures, cat si in Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia sau in Basarabia, Bucovina ori Banatul Sarbesc. Prezentata in 1989 la Paris, aceasta veritabila opera de arta a fost conceputa de Helene Gainville; avea bijuterii realizate de Alexander Reza si mici diamante montate in platina, raspandite pe toata suprafata materialului. Nu putem admite ca motivul acestei inlocuiri ar fi fost, dupa cum spun unii, doar felul in care isi tinea fusta o spalatoreasa zarita de el pe strada. Continutul original doar aici El trebuie sa transmita ideea de putere, seriozitate si sigu-ranta.

A devenit mult mai important sa o avem cu orice pret. Dar ce spuneti de o rochie marimea XXXXL (numarati bine!), purtata de un manechin cu talia de viespe ? Pare grotesc? Nu, daca designerul este Rei Kawakubo, cunoscuta si ca Doamna Comme des gartons . Conteaza mai ales personalitatea.

Botine cu platforma Credem ca la eleganta clasica nu se va renunta niciodata... Este cert ca multe piese de imbracaminte vorbesc despre cel ce le poarta. John Steinbeck, laureat al Premiului Nobel pentru literatura, consticnt de faptul ca se pot afla multe despre un om dupa felul in care isi poarta palaria, descrie astfel palaria purtata de un personaj din povestirea Perla: "Nu pe spate sau intr-o parte ca un om nechibzuit, necasatorit sau iresponsabil, si nu turtita cum ar fi purtat-o un om in varsta, ci inclinata un pic inainte ca un semn de agresivitate si seriozitate si vigoare."Mai multe pe botinecuplatforma.ro/




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All