Sandale Albastre in fata atitudinii generale, Regina Elisabeth a Marii Britanii decide sa-i acorde Ordinul Imperiului Britanic pentru (sic!) Servicii aduse modei . Profeta stilului Fara o personalitate cool, aparitiile ei vestimentare n-ar fi facut furori in randul maselor de tinere care doresc sa-i copieze stilul. Cauta mai mult Asa ca, daca doriti sa faceti o plimbare cu o masina decapotabila, cu o esarfa la gat, trebuie sa aveti neaparat si o pereche de ochelari.

Seara, toata lumea iese in oras. E aproape incredibil cum o simpla afacere cu lenjerie intima s-a transformat intr-un succes mondial si a declansat o isterie nationala in randurile americancelor, pentru inceput, apoi si intr-ale europencelor. Pantalonii scurti au umplut podiumurile intr-o varietate de stiluri si culori.

Acum sunt - Se poarta sacourile paspoalate. Am sa-mi pun ciorapi de matase si pantofi cu toc inalt! in camera asta am sa fiu femeie, nu tovarasa!in Europa, unde totul se masoara, frumusetea a fost transpusa in marimi si formule. Si chilotul cu talie joasa este in tendinte, la fel si sutienul triunghiular. Manastirile in care erau crescute tinerele fete au adoptat acelasi obicei.

Sandale Dama Ceea ce adunase ea depasea incredibilul. Urmeaza succese peste succese si primeste alte patru nominalizari la Oscar pentru Sabrina, The Nun's Story, Breakfast at Tiffany's si Wait Until Dark. Sursa aici Dintr-o mie de printuri .

Ea da nastere unei noi expresii in moda: haina atemporala , haina universal valabila, care poate fi purtata in orice epoca istorica. Sandale Cu Toc Mic De aceea ele au primit astazi un caracter insolit, ceea ce este, probabil, departe de vointa fondatorilor Ordinelor, care au cautat sa-i sustraga pe calugari vanitatii costumului si sa-i dizolve in masa populatiei. Printre acestea se afla si fotografiile cu colosalele statui sovietice, marturii ale stalinismului. Siteul original

Sandale Argintii

Sandale Cu Toc - Parul este lung, scurt?- Oricum, dar trebuie sa aiba un aspect sanatos. Din pacate, intelegerea a durat mai putin de 10 ani, fiindca starletele i-au refuzat serviciile. Echivalentul sau ar fi dupa bunul plac, destins, desi aceste cuvinte nu sugereaza cautarea, inseparabila de o notiune reusita. Mai multe aici Si tot acest demers, numai si numai de dragul femeii, maiestuoase si misterioase, care se intrevede printre faldurile rochiei cand asemenea unui trandafir negru, de o eleganta gotica, cand extrem de diafana, cu o silueta dantelata inspirata din epoca medievala, intotdeauna tacuta, niciodata ostentativa.

Pornind tot de la material, Miuccia a creat pentru prietenele ei artiste ( vechea mea garda , cum le numeste ea cu nonsalanta acum) o linie plina de fantezie si originalitate. Models on topDaca anii '80 si '90 au revolutionat moda si au dat nastere unor personaje celebre in bransa, incepand cu noul mileniu, businessul de fashion a luat o turnura diferita. Ca urmare, micuta Stella n-a fost niciodata inconjurata de o armata de bone, a urmat scoala publica si, de cate ori avea nevoie de bani, lua cu imprumut de la parinti si era obligata sa-i returneze la o data precisa.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All